Pandou Bears

 

De Pandou Bears spelen netbal en zijn zeer gedreven!

 

 

 

 

 

VC Kapellen heeft in 2013 het initiatief genomen een samenwerking te organiseren met CJMIB.  Onze netballers kunnen de sporthal van Kapellen gebruiken op dinsdag en donderdag om hun training verder te zetten.  In competitieverband spelen we wedstrijden met andere voorzieningen.

Ook de Kapelse Burgemeester Van Mechelen gaf al aan volledig achter het project te staan en Schepen voor Sport Helsen aanvaardde het peterschap!

 

 

 


PANDOU BEARS IN DE PERS!

 

http://s2.gvacdn.be/Assets/Images_Upload/2015/06/05/WF_KAPELLEN_KAMPIOENEN_02.jpg?maxheight=416&maxwidth=568&format=jpg

Foto: w&f

 

KAPELLEN - De Panou Bears werden in de netbalcompetie Nekarea kampioen in 3de afdeling en promoveren. Volgend jaar gaan ze in 2de afdeling opnieuw voor de titel.

Coaches Dominique Leys en Sofie Vanhove zijn fier op hun netballers. De Panou Bears bestaan nu twee jaar. De ploeg speelt voor de het Centrum voor Jongens en Meisjes met Individuele Begeleiding vzw.

“Nekarea is een netbaltornooi waaraan een vijftigtal ploegen deelnemen met spelers uit instellingen voor andersvaliden. Deze Vlaamse competitie staat op een hoog peil en dus zijn we dubbel zo fier met deze eerste kampioenentitel. Onze B-ploeg speelt in afdeling 5 en behaalde daar een eervolle vijfde plaats”, aldus coach Dominique. “De input als coach en zeker nu onze ploeg kampioen is, levert je ontzettend veel pure vriendschap op. Alleen al daarvoor wil ik de Panou Bears blijven coachen.

Ruben De Witte is kapitein van de A-ploeg en waakt met trots over de kampioenenbeker. “Iedereen van de ploeg was in topvorm. We slaagden er in om de smashes van de tegenstander aan te pakken en om zelf stevig te scoren. Het feit dat we in de Kapels sporthal twee keer per week trainen is daar niet vreemd aan”, denkt kapitein Ruben.

 

****************                                      

Wuustwezel, 17 oktober 2013

De " Pandou Bears " gaan op bezoek bij…

" Stal Den Bouw " in Wuustwezel !

De Familie Stokmans – Werrens van C.V. Stokmans bvba uit Wuustwezel (Gooreind) een firma gespecialiseerd in centrale verwarming en sanitair en tevens een van de eerste "Pandou Bears" sponsors, bezit een prachtige accommodatie met Belgische trekpaarden !

Daniëlla en Tom zijn fervente paardenmensen en na een kort gesprek met Daniëlla was ze meteen akkoord om met onze "Pandou Bears" bij haar op bezoek te komen.

De kennismaking met deze schitterende paarden was voor onze sporters een fantastische en leerrijke ervaring. Enkele onder hen zijn reeds verliefd geworden op deze rustige en betrouwbare, maar toch énorm grote dieren !

Ze hebben kennis gemaakt met Guus, Tonic, Celine, Zilke, Karel, Imke, en Kato.

De positieve en spontane interactie is zo vanzelfsprekend, dat het lijkt of ze elkaar al jaren kennen. Ook hier blijkt weer dat het gezegde " anders begaafd " van Mevrouw Vera Verschaeren, van C.J.M.I.B vzw ( www.cjmib.be ) perfect tot uiting komt. Ik zou er zelfs van durven maken " anders bekwaam "

Blijkbaar zijn onze sporters " Natural Talents " want zelfs met de zéér grote Deense dog Xino was er onmiddellijk een fijn contact.

Wij danken Danniëlla en Tom voor deze onvergetelijke ervaring en hopen dat we dit nog eens mogen herhalen.

 

Bedankt vanwege de…

" Pandou Bears "