Bodega

 

Een heerlijke lunch?

Of koffie met een lekker stukje gebak?

Reserveer zeker een tafeltje in één van onze bodega's!

 

 

Met het doel onze cliënten zoveel mogelijk te integreren in de maatschappij, is jaren geleden het Krauwelenhof met een Bodega van start gegaan. Ondertussen heeft ook Haleakala een eigen bodega!

Bij het bereiden van de verschillende gerechten worden allerlei handvaardigheden aangeleerd, waaronder het gebruik van verschillende materialen en het uitoefenen van huishoudelijke taken. Er wordt veel belang gehecht aan hygiëne, het opbouwen van zelfvertrouwen en het aanmoedigen van sociaal gedrag. Beleefdheid en etiquette zijn erg belangrijke aandachtspunten. Al deze kennis en vaardigheden delen zij graag met u. 

Ook grotere groepen tot wel 20 personen zijn bij ons van harte welkom. En als u dat wil geven we een rondleiding aan u en uw gasten en maakt u kennis met onze "levensuniversiteit" terwijl onze "studenten" aan het werk zijn.

Om alles praktisch goed te laten verlopen vragen we u wel om steeds tijdig te reserveren.  Indien gewenst, verzorgen wij dus ook een rondleiding. Laat het ons telefonisch weten.

Haleakala: 03 297 06 98

Krauwelenhof: 03 232 89 90