NIET TE MISSEN

Covid19 – Open brief

Stel jullie voor,  normaal zaten we nu in onze Arenberg periode! !Wij waren er helemaal klaar voor! Van de ene op de dag kan alles??? Geen filles geen stress enz wel een zekere angst, onzekerheden, een ongelooflijke aanpassing. Wij zitten  in een totaal andere wereld, de wereld ten tijden van “de  CORONA”  en  hebben de evaluatie gemaakt van de voorbije weken

Ik ben heel fier en super dankbaar op heel mijn team zowel:

  • De verzorgende- en  logistieke en werkende begeleiding in Hoveberg en In den Kersentuin
  • De thuiswerkers , met hun opdrachten, ook hun oefeningen naar hun studenten toe

als

  • Andrea, Eva, Veronique en ikzelf  de motor van onze VZW vormen wij met z’n allen  in deze moeilijke periode een warme professionele CJMIB vzw en zullen dit altijd blijven voor iedereen.

Niet vergeten de ouders en voogden vrienden die ons blijven steunen. Communicatie is belangrijk en daar staan wij altijd voor open. Hopelijk blijven jullie ook verder gespaard van de Corona en komen wij er met z’n allen sterker uit. Leren leven om tot “savoir vivre “ te komen, moeten we nu zeker toepassen met de middelen die we hebben.

Liefs 

Vera Verschaeren

Toneel 2020 – Afgelast tgv Covid19

Uit zorg voor ons publiek en personeel hebben we beslist om alle voorstellingen de komende tijd te annuleren.  Helaas worden ook de voorstellingen van CJMIBvzw geannuleerd en komen er voorlopig geen nieuwe shows. Graag willen we ook alle sponsors bedanken en alle mensen die de opbrengst van de ticketverkoop hebben geschonken aan het CJMIB. De werken in Hoveberg gaan gewoon door en zijn daarom ook enorm aangenaam verrast door de massale bijdrage van vele mensen.

Stay safe & take care!

Reeds een jarenlange traditie voor CJMIB…

Onze jaarlijkse toneelvoorstellingen in de Arenbergschouwburg.  

Telkens weer een spetterende avond vol muziek, dans, poëzie, humor en nog zo veel meer!

Maandag 23 maart Matinee

Vrijdag 27 maart avondvoorstelling

Vrijdag 24 april avondvoorstelling

Maandag 27 april avondvoorstelling

Tickets zijn hier beschikbaar