Bodega

Een heerlijke lunch?

Of koffie met een lekker stukje gebak?

Reserveer zeker een tafeltje in één van onze bodega’s!

Met het doel onze cliënten zoveel mogelijk te integreren in de maatschappij, is jaren geleden het Krauwelenhof met een Bodega van start gegaan. Ondertussen heeft ook Haleakala een eigen bodega!

Bij het bereiden van de verschillende gerechten worden allerlei handvaardigheden aangeleerd, waaronder het gebruik van verschillende materialen en het uitoefenen van huishoudelijke taken. Er wordt veel belang gehecht aan hygiëne, het opbouwen van zelfvertrouwen en het aanmoedigen van sociaal gedrag. Beleefdheid en etiquette zijn erg belangrijke aandachtspunten. Al deze kennis en vaardigheden delen zij graag met u. 

Ook grotere groepen tot wel 20 personen zijn bij ons van harte welkom. En als u dat wil geven we een rondleiding aan u en uw gasten en maakt u kennis met onze “levensuniversiteit” terwijl onze “studenten” aan het werk zijn.

Om alles praktisch goed te laten verlopen vragen we u wel om steeds tijdig te reserveren.  Indien gewenst, verzorgen wij dus ook een rondleiding. Laat het ons telefonisch weten.

Haleakala: 03 297 06 98

Krauwelenhof: +32 479 40 99 56 (Els)

Bodega Haleakala

Christiaan Pallemansstraat 43 2950 Kapellen 03 297 06 98 Wij heten u van harte welkom in onze bodega te Kapellen.  Deze is gelegen in Haleakala, onze levensuniversiteit en kunstacademie, Christiaan Pallemansstraat 43 te Kapellen. U kan, na reservatie, bij ons terecht op dinsdag en donderdag voor een lekkere lunch en/of koffie met gebak. Onderaan deze … Continue reading Bodega Haleakala

Bodega 25 Krauwelenof

Sint Paulusplaats 1/1 2000 Antwerpen +32 479 40 99 56 U kan – na reservatie – op dinsdag bij ons terecht voor een lunch en/of koffie en gebak.  Ook groepen tot 30 personen heten wij hartelijk welkom! De “Bodega25” van het Krauwelenhof ligt midden in het historische centrum van Antwerpen, vlakbij de kaaien en het Eilandje: … Continue reading Bodega 25 Krauwelenof